Welkom op de website van Dean & Lothar. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Dean en Lothar zijn namelijk al 303 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Dean of Lothar? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Dean en Lothar

Home
Bruiloft VIPS
Festiviteiten
RSVP
Dresscode: Cocktail Chic
cadeautip
Gastenboek
Contact
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 5151
pagina's bekeken: 6614
www.onzebruiloftsite.nl
Dresscode: Cocktail ChicTips voor vrouwen:
Vrouwen en dames dragen bijna altijd een korte cocktailjurk, die vaak tot op de knie komt. Het is bij deze dresscode ook niet erg als je jurk iets boven je knie komt. Je mag immers ook een sexy kant van jezelf tonen. Sommige vrouwen voelen zich niet fijn in een korte jurk, en kiezen voor een net broekpak of een iets langere jurk. 

Tips voor mannen:
Voor de heren is de dresscode cocktail eigenlijk heel makkelijk; een net donker pak, met een wit, effen overhemd/blouse. Een paar nette schoenen eronder en je bent eigenlijk zo goed als klaar. Ook kun je ervoor kiezen om er een stropdas en eventueel manchetknopen bij te dragen. Als finishing touch kan je kiezen voor een net/chic horloge of een mooie armband